Skagen

  • Grenen
  • Den Tilsandede Kirke
  • Råbjerg Mile
  • Gammelskagen

Pulserende liv og hyggelig stemning

Skagen ligger kun ca. 30 minutters kørsel fra Frederikshavn Nordstrand Camping. Oplev det pulserende liv på havnen fra en af de mange hyggelige fiskerestauranter eller gå en tur i de smalle hyggelige gader mellem de karakteristiske gule Skagenshuse.

Gammelskagen er også et besøg værd. Her finder I flere rigtig gode restauranter omgivet af nænsomt renoverede huse, som stadig fremstår i den oprindelige stil.

I kan slutte dagen af med at nyde solnedgangen fra “Solnedgangspladsen” ved stranden vest for byen eller fra “Kikkerbakken” under sømærket.

Seværdigheder

I kan også snuppe en tur ud til Danmarks nordligste punkt Grenen – enten på gåben eller med Sandormen, som kører hele sommeren igennem. Der er mulighed for parkering ved startpunktet.

Syd for Skagen ligger Den Tilsandede Kirke. Kirken, som bortset fra tårnet er begravet i sand, er et yndet udflugtsmål for turister. Lidt længere mod sydvest ligger Råbjerg Mile – Danmarks største vandreklit. Milen dækker et område på ca. 1 m2 og indeholder omkring 3,5 millioner m3 sand!

Det højeste punkt er ca. 40 m over havet, så der er faktisk en god udsigt fra toppen af klitten.

Aktiviteter

Altid masser af sjove og hyggelige aktiviteter, både for børn og voksne.
Se aktivitetskalenderen!

Camping

Nyd ferien i campingvogn på en af vores mange dejlige pladser.
Se mere!

Luksushytte

Vil I på camping, men ikke gå ned på komfort? Prøv vores luksushytte!
Se mere!